Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Τα 5 καλύτερα sites για να ανακαλύψετε εφαρμογές για το iPhone!


Έχετε iPhone ή iPod Touch και πιστεύετε πως το iTunes App Store δεν είναι το καλύτερο μέρος για να εντοπίζετε ενδιαφέρουσες εφαρμογές για την αγαπημένη σας συσκευή; Αν ναι, τότε σίγουρα θα βρείτε πολύτιμη την παρουσίαση των 5 καλύτερων εναλλακτικών σημείων εύρεσης εφαρμογών που δημοσίευσε το iSmashPhone. Apptism Ένα από τα χαρακτηριστικά του Apptism είναι η δυνατότητα αναζήτησης εφαρμογών με μια πληθώρα εύχρηστων φίλτρων όπως Recent...



Έχετε iPhone ή iPod Touch και πιστεύετε πως το iTunes App Store δεν είναι το καλύτερο μέρος για να εντοπίζετε ενδιαφέρουσες εφαρμογές για την αγαπημένη σας συσκευή; Αν ναι, τότε σίγουρα θα βρείτε πολύτιμη την παρουσίαση των 5 καλύτερων εναλλακτικών σημείων εύρεσης εφαρμογών που δημοσίευσε το iSmashPhone.

Apptism

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Apptism είναι η δυνατότητα αναζήτησης εφαρμογών με μια πληθώρα εύχρηστων φίλτρων όπως Recent Activity, Most Activity, Newest Apps, Updated Apps αλλά και με... αλφαβητική ταξινόμηση. Αυτό όμως που πηγαίνει το Apptism ένα βήμα παραπάνω είναι οι δυνατότητες community που ενσωματώνει στο site. Επιτρέποντας την αναζήτηση βάσει reviews που έχουν καταχωρήσει οι ίδιοι οι χρήστες, βοηθά τον επισκέπτη να αποφασίσει αν η εφαρμογή που τον ενδιαφέρει αξίζει τα λεφτά της ή όχι. Ως δυνατό χαρτί συγκαταλέγεται επίσης η εντυπωσιακή gallery με εκατοντάδες χιλιάδες screenshots και αναρίθμητα videos, ενώ υπάρχει και News section όπου μπορεί κανείς να διαβάσει όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις εφαρμογές iPhone.

AppStore HQ

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στο AppStore HQ είναι το τεράστιο feed στη μέση της κεντρικής σελίδας που περιλαμβάνει όλα τα τελευταία blog posts που σχετίζονται με τα iPhone applications. Σε ότι αφορά την αναζήτηση εφαρμογών, το site χρησιμοποιεί μια εύχρηστη μηχανή αναζήτησης που ενσωματώνει φίλτρα κατηγορίας, τιμής, τελευταίας ενημέρωσης αλλά και βαθμολόγησης από τους χρήστες.

148Apps

Στην κεντρική σελίδα του site φιλοξενείται ένα κολάζ με τα τελευταία reviews των εφαρμογών. Κάθε κριτική περιλαμβάνει το γνώριμο rating αλλά και περιγραφή μιας λέξης από τον reviewer ως περίληψη της αναλυτικής επισκόπησης που ακολουθεί. To 148Apps έχει επίσης πλήρες forum συζητήσεων, blog αλλά και section με τις εφαρμογές που έχουν μείωση τιμής.

App Shopper

Το App Shopper μπορεί να μην έχει forum και κάποια από τα community features των παραπάνω sites, αλλά προσφέρει μια ποικιλία από RSS feeds που κρατούν τους επισκέπτες πάντα ενημερωμένους για τις αλλαγές που γίνονται στα iPhone apps. Στην κεντρική σελίδα δεσπόζει η λίστα με τις τροποποιήσεις των εφαρμογών, είτε πρόκειται για κάποιο update, για κάποιο νέο πρόγραμμα που μπήκε στο App Store ή ακόμα για τις μειώσεις των τιμών τους. Το App Shopper έχει επίσης ένα section με τις 100 καλύτερες εφαρμογές που μπορούν να οριστούν βάσει τιμής ή βαθμολόγησης.

Appulo.us

Το site αποκαλεί, ευθαρσώς, τον εαυτό του ως «τη λύση για το προβληματικό App Store». Παρ’ ότι βρίσκεται ακόμα σε beta έκδοση, το Appulo.us επιχειρεί να διορθώσει ένα από τα βασικά προβλήματα που έχει το επίσημο κατάστημα της Apple: τις πάμπολλες ανόητες εφαρμογές που παίρνουν έγκριση και στις οποίες οι χρήστες ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα χωρίς να τις χρησιμοποιούν. Πολλές από τις παροχές του site σίγουρα ξεφεύγουν από τα όρια του νόμου (ή τουλάχιστον από αυτά που θα ήθελε η Apple να εφαρμόζονται) και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με πλήρη… επίγνωση της κατάστασης.

Ένα συγκριτικό με βαθμολογία ανάμεσα στα 5 sites, απεικονίζεται σε αυτό το περιεκτικό grid.

Στην περίπτωση πάντως που επιθυμείτε να πραγματοποιείτε τις αναζητήσεις μέσα από τη συσκευή σας και όχι από τον υπολογιστή, τότε μπορείτε απλά να εγκαταστήσετε τα πολύ δημοφιλή Pandora Box (δωρεάν) και AppSniper ($0.99) και να βλέπετε κάθε στιγμή τις προσφορές που γίνονται στις εφαρμογές του App Store.

endiaferonta.com