Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Η «υιοθεσία» της ΓΕΡΜΑΝΟΣ


Η «υιοθεσία» της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από τον ΟΤΕ και την COSMOTE δεν προέκυψε ξαφνικά. Είχε μεθοδευθεί από το 1999, όταν η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με απόφαση του τότε διευθύνοντος συμβούλου της COSMOTE Ν. Μανασή, έγινε εμπορικός της συνεργάτης. Ακολούθησε η μεταπήδηση του Ν. Μανασή στο τιμόνι του ΟΤΕ και η «Γερμανός» συνήψε σύμβαση πωλητή και των υπηρεσιών του Οργανισμού στη σταθερή τηλεφωνία.
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΥΜΑΣΤΕ?
ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ? ΓΑΡΓΑΡΑ ???
Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, εξαγοράστηκε από την COSMOTE τον Μάιο του 2006 με το αστρονομικό τίμημα των 1,3 δισ. ευρώ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξαγορά που έγινε με κυβερνητική σφραγίδα



(ΚΑΘΑΡΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ) από τη θυγατρική του ημικρατικού (τότε) ΟΤΕ, η οποία χαρακτηρίστηκε ως ιδιότυπη κρατικοποίηση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με καταφανώς ωφελημένο τον βασικό της μέτοχο Π. Γερμανό.
Ο Π. Γερμανός πούλησε ακριβά. Η COSMOTE, αντί να αναπτύξει δικό της δίκτυο, με υπερτίμημα απέκτησε τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, περιγράφοντας «προσδοκίες συνεργειών» και «ωφέλειες στο cash flow», που δεν έπεισαν.

Πηγή makelio.blogspot.com

Διαβάστε και ΕΔΩ περισσότερα