Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

Όλα αυτά ξοδεύτηκαν για να αγοραστεί στην πραγματικότητα ένα brandname


1,6 ΔΙΣ ευρώ αντιστοιχούν σε 545 Δις Δραχμές δηλαδή στον αριθμό ... 545.000.000.000 δρχ!!! ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ για να πληρωθούν αυτά τα χρήματα από έναν Οργανισμό (ΟΤΕ) που υποτίθεται ότι ανήκει κατά πλειοψηφία στο κράτος σε έναν ιδιώτη;
Όλα αυτά ξοδεύτηκαν για να αγοραστεί στην πραγματικότητα ένα brandname, ένα λογότυπο, μίας εταιρίας που...λειτουργούσε ανταγωνιστικά απέναντι στον κρατικό ΟΤΕ και που ΔΕΝ τον εμπόδισε να καταλάβει ηγετική θέση στην αγορά των τηλεπικοινωνιών έχοντας τα βασιλικά προνόμια του προγενέστερου μονοπωλίου καθώς και τη σιγουριά εύκολης ανεύρεσης κεφαλαίων από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου. Να σημειώσουμε επίσης ότι τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι τύπου franchising και ανήκουν στην πλειοψηφία τους σε ιδιώτες κι ΟΧΙ στην εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Δηλαδή το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ των 545.000.000.000 δραχμών ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΥΤΕ τα καταστήματα, ΟΥΤΕ τα εμπορεύματά τους καθώς αυτά ανήκουν στους κατά τόπον ιδιοκτήτες!!!

Πηγή http://macedonia-greece.blogspot.com/2008_06_24_archive.html