Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009

Nokia 5230 Σύντομα κοντά σας...


Tο Nokia 5230 συνδυάζει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πολλές επιλογές χρωμάτων, ψυχαγωγία και με εξαιρετική οθόνη αφής
Το Nokia 5230, όπως και τα υπόλοιπα κινητά της Nokia τα οποία έχουν οθόνη αφής, βασίζεται σε λειτουργικό Symbian OS v9.4. Έχει οθόνη αφής 3,2 ιντσών ανάλυσης 640x360 pixels και δυνατότητα απεικόνισης 16,7 εκατ. χρωμάτων και ψηφιακή κάμερα με ανάλυση αισθητήρα στα 2 διαθέτει υποδοχή 3,5 χιλιοστών για ακουστικά για ατέλειωτες ώρες μουσικής αφού έχει 33 ώρες αυτονομία. Με πολυ ενημερωμένο δέκτη GPS με λειτουργία υποβοήθησης, και προεγκατεστημένους λεπτομερείς χάρτες για πλοήγηση σε 200 πόλεις.
Οι χρήστες μπορούν να....


αποκτήσουν με ευκολία νέο περιεχόμενο, όπως τραγούδια από το Nokia Music Store, αλλά και εφαρμογές, παιχνίδια, βίντεο κ.ά. από το Ovi Store,

Η ασύρματη πρόσβαση στο Internet επιτυγχάνεται μέσω των δικτύων τρίτης γενιάς, ενώ υποστηρίζεται η τεχνολογία HSDPA για τη λήψη δεδομένων σε ταχύτητες που φθάνουν θεωρητικά τα 3,6Mbps.
Διαθέτει εσωτερική μνήμη 70ΜΒ και επέκταση με υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD μέγιστης χωρητικότητας 16GB.

Μπορεί να μη σου γεμίζει το μάτι εμφανισιακά γιατί μοιάζει με τα υπόλοιπα touch-friendly κινητά της σειράς. Όμως και εδώ κάνει τη διαφορά του απο τα άλλα.Ο χρήστης του κινητού έχει την επιλογή καλύμματος της αρεσκείας του σε διάφορα χρώματα όπως, λευκό/κόκκινο, λευκό/σκούρο ασημί, λευκό/ροζ, λευκό/κίτρινο, λευκό/μπλε, μαύρο/κόκκινο και μαύρο/σκούρο/ασημί.
Μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν ένα καλό και σχετικά φθηνό κινητό ψυχαγωγίας.
Σύντομα κοντά σας...

Πηγή http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=4707&catid=14