Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Δυνατό «σήμα» στην Ελλάδα ο κυπριακός «ΟΤΕ»


ΔΥΝΑΜΙΚΗ είσοδο στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών επιχειρεί ο κυπριακός «ΟΤΕ» μέσω της θυγατρικής του εταιρείας Cyta Ελλάδος, που δραστηριοποιείται ήδη σε ολόκληρη την Κρήτη, τη Δυτική Μακεδονία και από προχτές και στη Θεσσαλονίκη.

Η Cyta συμπλήρωσε έναν χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα και σύμφωνα με τη διοίκησή της, άμεσοι στόχοι για το 2010 είναι....


η πλήρης κάλυψη της Θεσσαλονίκης, η επέκταση της παρουσίας της στην Αττική και οι 100.000 συνδρομητές. Μάλιστα, η εταιρεία θα επιδιώξει τη δραστηριοποίησή της και στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας (μέσω εμπορικών συμφωνιών).

Η διοίκηση της Cyta, άφησε χτες ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών και με άλλους εναλλακτικούς παρόχους. Σημειώνεται ότι σήμερα η εταιρεία έχει παρουσία στην Κρήτη, τα Γρεβενά, την Πέλλα, την Κοζάνη, την Καστοριά και άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, ενώ άρχισε ήδη την εμπορική λειτουργία της στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Cyta κ. Μιχάλη Αχιλλέως, η εταιρεία αριθμεί περισσότερους από 45.000 συνδρομητές. Ωστόσο, εκκρεμούν άλλες 11.000 αιτήσεις.

Πηγή http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4547617&ct=3