Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Γερμανός – ΔΟΛ νέος γάμος



Ανακοινώθηκε επιχειρηματική συμφωνία μεταξύ του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ και του Γερμανού. Ναι σωστά καταλάβατε, αυτού της υπόθεσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ-ΟΤΕ με τα 5 κακουργήματα, που παραμένουν ακόμα χωρίς να έχει κληθεί κανείς εκ των κατηγορουμένων στον ανακριτή. Βεβαίως ο χρονισμός είναι καλός πριν προχωρήσει η υπόθεση. Πάντοτε καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ έχουν μια διάσταση που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει. Όταν για παράδειγμα τον Ιούνιο του 2008

ο συντάκτης του Βήματος Π. Τσιμπούκης έγραφε κατά του Βερελή στο ΒΗΜΑ, υπήρξαν ευφάνταστοι που μιλούσαν για προσπάθεια εξουδετέρωσης της μαρτυρίας Βερελή στην υπόθεση. Άμεσα τότε να θυμίσουμε ότι παρενέβη ο εισαγγελέας και ο προϊστάμενος του Πρωτοδικείου καταγγέλλοντας και αυτοί το δημοσίευμα. Βεβαίως η υπόθεση οδηγήθηκε από τον Βερελή στα δικαστήρια και έχει ματαιωθεί δύο φορές η εκδίκασή της αλλά φαίνεται ότι θα εκδικαστεί τελικά τον Φεβρουάριο με εναγόμενο τον κ. Π. Τσιμπούκη. Τώρα μέχρι το Φεβρουάριο θα έχει κληθεί κανένας κατηγορούμενος για τα 5 κακουργήματα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από τον ανακριτή; Πολλοί αμφιβάλουν επειδή σκέφτονται την περίεργη απόφαση του πρώην ανακριτή της υπόθεσης να αναθέσει πραγματογνωμοσύνη για το αν τελικά ήταν επωφελής ή όχι για τον ΟΤΕ η εξαγορά της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ έναντι 1,3 δις ευρώ! Τώρα το θέμα βέβαια ήταν εάν άξιζε τα χρήματα αυτά η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και όχι μάξιμουμ περί τα 500 εκατομ, όπως έχει υποστηρίξει εκτός του Βερελη που άνοιξε την υπόθεση και όλη σχεδόν η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που στη συνέχεια έκανε μηνυτήρια αναφορά.

http://www.taseis.net/default.php?pname=Article&art_id=6953