Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Καλοκαιρία και σήμερα


Αίθριος καιρός με λίγες βροχές στα βορειοδυτικά και με μέτριους ανέμους στα πελάγη. Πιό αναλυτικά: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή σε ολόκληρη την χώρα με λίγες...



αραιές νεφώσεις στα Βόρεια. Από τις απογευματινές ώρες και μετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μετρίας εντάσεως στα Βορειοδυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο νότιο και κεντρικό Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, και τα 5 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 4 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort .

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα Βόρεια τους 17 βαθμούς στα Κεντρικά τους 20 στα Δυτικά τους 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 20.
meteo-news