Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

H Siemens βαραίνει και τη νέα κυβέρνηση


Καθώς πολλές δραστηριότητες και εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση της παράνομης διακίνησης χρημάτων από τη Siemens παραμένουν στο σκοτάδι, νομικοί κύκλοι έχουν θέσει την υπόθεση υπό επανεξέταση. Στόχος κάποιων εξ αυτών είναι η έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Ελλάδα με όρους αμνηστείας, ώστε να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για το ...



σκάνδαλο και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα του πολιτικού χώρου. Με επιστολή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ο Φόλκερ Γιουνγκ, πρώην στέλεχος της εταιρείας, ο οποίος ελέγχεται δικαστικά για την υπόθεση, κατηγορεί την ελληνική δικαιοσύνη ότι έπεσε θύμα χειραγώγησης από πολιτικές μεθοδεύσεις. Παράλληλα, η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, αποκαλύπτει την ύποπτη σχέση μεταξύ της νομικής συμβούλου του Μεγάρου Μαξίμου, Γλυκερίας Σιούτη και του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Γλ. Σιούτη εργαζόταν από το 2006 στο νομικό τμήμα της Siemens και από ανταλλαγή επιστολών που είχε με το Μ. Χριστοφοράκο, φαίνεται ότι ο τελευταίος της είχε αναθέσει να κωλυσιεργήσει την έρευνα για τους παράνομους χρηματισμούς. Η αποκαλύψεις αυτές έχουν δημιουργήσει εντάσεις στο ΠΑΣΟΚ, στελέχη του οποίου ζητούν από τον πρωθυπουργό να την αποπέμψει.

Πηγή http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=21356