Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

7ος Πρόεδρος της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς


"Αναλαμβάνω την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσω την παράταξη σε νέους αγώνες"
Σε πανηγυρικό κλίμα στη Ρηγίλλης ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως ο λαός έδωσε ηχηρή εντολή και οτι ξεκινάει νέα εποχή για τη Νεα Δημοκρατία. "Δεν υπάρχουν αντίπαλοι" είπε και ευχαρίστησε την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. "Είμαστε όλοι μαζί, δεν μας...



χωρίζει τίποτα, μας ενώνει το αύριο. Δεν με νοιάζει τί ψήφισαν τα στελέχη και τί ειπώθηκε προεκλογικά. Απο εδώ και μπρος θα διαφυλάξω την ενότητα της βάσης του κόμματος" .


Η Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχθηκε την ήττα της μην περιμένοντας τα τελικά αποτελέσματα.

Η δήλωση της κας Μπακογιάννη : "Ευχαριστω τους νεοδημοκρατες που ήρθαν να ψηφίσουν. Συγχαίρω τον Αντώνη Σαμαρα και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ευχαριστώ όλα τα στελέχη που στάθηκαν δίπλα μου. Σήμερα ανοίγει νέο κεφάλαιο για τη ΝΔ. Πρέπει να γίνει ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα. Ολοι θα είμαστε παρόντες."

"Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον καλό φίλο και άξιο αγωνιστή Αντώνη Σαμαρά για την καθαρή και δίκαιη επικράτησή του" δήλωσε γραπτώς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Συνεχάρη επίσης την Ντόρα Μπακογιάννη για την ενωτική στάση που κράτησε στη διαδικασία.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Έκτακτου Συνεδρίου-Εκλογών και της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Σιούφας δήλωσε: "Η Νέα Δημοκρατία εξέλεξε νέο Πρόεδρο. Συγχαίρω θερμά τον Αντώνη Σαμαρά. Μία νέα περίοδος προοπτικής και ελπίδας αρχίζει για την παράταξη μας."


Μέχρι τις 05:00 και καταμετρημένο το 72,68% είχαμε:

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 549646

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 215724 39,76%
ΑΝ. ΣΑΜΑΡΑΣ 272250 50,18%
Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ 54587 10,06%