Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Τί ετοιμάζουν Πάνος Γερμανός και ΔΟΛ;


Τη σύσταση εταιρείας με σκοπό τη δραστηριοποίησή της στην πώληση προϊόντων μέσω του διαδικτύου, σχεδιάζουν ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. (ΔΟΛ) και ο όμιλος Γερμανός. Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον των δύο εταιρειών, οι οποίες σημειώνουν πως το σχήμα φιλοδοξεί να αξιοποιήσει την ειδίκευση του Πάνου Γερμανού στη λιανική πώληση και την ηγετική θέση του ΔΟΛ στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και την παρουσία του στο internet (in.gr).
Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν τεθεί τα....



ποσοστά συμμετοχής , με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως την πλειοψηφία (60%) θα κατέχει ο όμιλος του Πάνου Γερμανού και το υπόλοιπο ο εκδοτικός οργανισμός.

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο εταιρείες είναι ο επιχειρηματικός όμιλος Β. Ρέστη, ο οποίος είναι βασικός μέτοχος του ΔΟΛ και συνεργάζεται με τον όμιλο Γερμανό (Multirama, MTV Hellas).

Στο παρελθόν, ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός είχε δραστηριοποιηθεί στον ίδιο χώρο μέσω της eshop.gr, που εξελίχθηκε σε Νο1 εταιρεία.

Χρήστος Ιωάννου

Πηγή http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=228770