Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Chipsets με ταυτόχρονη υποστήριξη 3G και 4G/LTE προσφέρει η Qualcomm


H εταιρεία Qualcomm ανακοίνωσε πως ξεκίνησε τις παραδόσεις νέων ασύρματων chipsets τα οποία συνδυάζουν υποστήριξη 3G και 4G, προκειμένου να βοηθήσει τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην διαδικασία μετάβασης στα κινητά δίκτυα νέας γενιάς.
Η Qualcomm γνωστοποίησε πως οι πρώτες εταιρείες που θα δοκιμάσουν το νέο υλικό είναι, μεταξύ άλλων, οι Huawei Technologies, LG Electronics Novatel Wireless, Sierra Wireless και ZTE. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας οι πρώτες συσκευές με διπλή υποστήριξη 3G και 4G θα είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές στο δεύτερο εξάμηνο του 2010. Τα νέα chips της Qualcomm...

θα επιτρέπουν στα κινητά τηλέφωνα και στις άλλες κινητές συσκευές που συνδέονται σε δίκτυα LTE (Long Term Evolution) να μπορούν να συνδέονται και σε δίκτυα HSPA/3G. Το σημαντικό στην είδηση αυτή βρίσκεται στην αναβάθμιση των δικτύων αρκετών παρόχων (μέσα στο 2010) από ΗSPA/3G και σε LTE/4G. Eπειδή τα LTE δίκτυα δεν θα αναπτυχθούν από την μία μέρα στην άλλη, και επειδή οι χρήστες δεν θα έχουν παντού σήμερα 4G, θα πρέπει να μπορούν να συνδέονται και σε 3G όπου η κάλυψη 4G δεν έχει φτάσει ακόμα. Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προμηθεύσει τους πελάτες της με μία σειρά νέων επεξεργαστών για κινητά με περισσότερες δυνατότητες πολυμέσων. Η νέα σειρά θα υποστηρίζει την εγγραφή βίντεο υψηλής ποιότητας, ισχυρότερα γραφικά και έναν συνολικό σχεδιασμό κατάλληλο για γρήγορη περιήγηση στο διαδίκτυο. Η σειρά MSM7x30 αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εμπόριο στο τέλος του 2010. Οι νέοι επεξεργαστές θα υποστηρίζονται σε κινητά με λειτουργικό Android, Brew, Symbian και Windows Mobile.

http://www.sofokleousin.gr/archives/47241