Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

Βίντεο: πώς θα είναι τα κινητά τηλέφωνα το 2015;


Στο Internet κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο η Nokia παρουσιάζει τα οράματα της για το μέλλον της κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το βίντεο οι οθόνες αφής και οι interactive υπηρεσίες, που προσαρμόζονται στα γούστα του εκάστοτε χρήστη, θα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στο μέλλον. Τα κινητά δεν θα δουλεύουν πια μόνο για αυτά, αλλά θα αλληλεπιδρούν με άλλες συσκευές στο νοικοκυριό κάνοντας πιο απλή και εύκολη τη ζωή μας.
Οι μελλοντικές συσκευές θα αποθηκεύουν, θα στέλνουν και θα δέχονται πολύ γρηγορότερα τα δεδομένα από ότι σήμερα, ενώ θα διαθέτουν πολλές περισσότερες λειτουργίες.
Το βίντεο δείχνει με ποιες ιδέες και concepts ασχολείται στην παρούσα φάση το τμήμα ανάπτυξης της Nokia. Οι συσκευές που απεικονίζονται αποτελούν μια μίξη από κινητά, laptops, GPS και προσωπικά συστήματα ενημέρωσης-ψυχαγωγίας. Όλα αυτά τα οράματα της Nokia δεν αναμένεται να υλοποιηθούν πριν περάσουν έξι χρόνια.
Πίεση από Βρυξέλλες για απόδοση ευθυνών σε πρόσωπα ,για την απόπειρα παραπλάνησης με ψευδή στατιστικά στοιχεία.Σιγά το αδίκημα!!!

http://pcnea.blogspot.com