Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Ποσοστό 30% στον ΟΤΕ για την Deutshe Τelecom


Το ποσοστό της στη μετοχική σύνθεση του ΟΤΕ στο 30% ανέβασε χθες και επισήμως η Deutshe Telekom, καθώς μεταβιβάστηκε το επιπλέον ποσοστό 5% του Οργανισμού από το Δημόσιο στον γερμανικό τηλεπικοινωνιακό όμιλο.



Το πακέτο των 24.507.519 μετοχών μεταβιβάστηκε χθες το μεσημέρι στην τιμή των 27,50 ευρώ ανά μετοχή, με τη συνολική αξία της συναλλαγής να ανέρχεται στα 673.956.773 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν προτίθεται να πουλήσει επιπλέον ποσοστό του ΟΤΕ εντός της τρέχουσας χρονιάς, ενώ, όπως όλα δείχνουν, και η DT δεν θα ήταν έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα σε αυτήν την οικονομική συγκυρία.

Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που είχε επισημάνει και στις αρχές του μήνα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης, κατά τη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους.

Εκτιμάται, πάντως, ότι η αύξηση της συμμετοχής της Deutsche Telekom θεωρείται δύσκολο να αλλάξει τα βραχυπρόθεσμα σχέδια του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου αναφορικά με τον ΟΤΕ.

Ωστόσο, ορισμένες διευκρινίσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από στελέχη της DT, τα οποία θα μετάσχουν στις τηλεδιασκέψεις με τους αναλυτές την προσεχή Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τόσο της Deutsche Telekom όσο και του ΟΤΕ.

Πηγή http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11896&subid=2&pubid=5030851