Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Σπάει η ομερτά στην υπόθεση «Ζήμενς»


Αλληλοκατηγορίες, αλληλοκαρφώματα άρχισαν μεταξύ τους οι Franz στην υπόθεση «Ζήμενς». Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για το ίδιο κωδικό όνομα. Δεν είμαι εγώ, είσαι εσύ και τούμπαλιν.

Η ουσία όμως είναι ότι και οι δύο γνωρίζουν και αφού γνωρίζουν θα αναγκαστούν να πουν. Κρύβουν βέβαια ένα μεγάλο μυστικό Σκαρπέλης και Γεωργίου. Πέραν των τυπικών, με βοήθησε τότε που είχα πρόβλημα ή τον βοήθησα όταν είχε πρόβλημα και ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις μεταξύ τους. Το μυστικό τους είναι ο κωδικός TELE PASSPORT και Telepass. Και οι δύο

φαίνονται μέλη του ΔΣ μέχρι την απορρόφησή τους στην TELEPASSPORT από τη Lannet του Θωμά Λαναρά. Σίγουρα ο κύριος Γεωργίου συν το τέκνο του είναι μέτοχοι βάσει του μετοχολογίου της εταιρείας. Ο Σκαρπέλης είναι μέλος του ΔΣ και ίσως κρυφός μέτοχος μέσω άλλων εταιρειών στην Κύπρο – και λέμε ίσως διότι δεν έχουμε στοιχεία για το ότι ο Σκαρπέλης είναι μέτοχος. Σίγουρα όμως είναι μέλος του ΔΣ. Άρα συναντιόταν τακτικά με τον κύριο Γεωργίου, γνωρίζονταν πολύ καλά, στα ΔΣ της εταιρείας, φανταζόμαστε ότι συνομιλούσαν, άρα δεν στέκει ο ισχυρισμός εκατέρωθεν ότι δεν τα έλεγαν. Επίσης η κυρία Γεωργίου, πρώην υπάλληλος του ΟΤΕ και μέλος του ΔΣ των εταιρειών Μπατατούδη μαζί με άλλους υποθέτουμε θα ρωτούσε τον κύριο Σκαρπέλη όταν τον έβλεπε για την πορεία –αν μη τι άλλο– του ΟΤΕ. Άρα κάτι θα έλεγαν, που να πάρει η ευχή, εκτός αν θέλουν να μας πουν ότι στα ΔΣ ή στις κοινωνικές εκδηλώσεις της TELEPASSPORT δεν μιλιούνταν μεταξύ τους και ήθελαν και διαιτητή για να ομιλούν. Εμείς δεν θα πούμε στον κύριο ανακριτή καμία κουβέντα. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα από όλους μας το πώς θα χειριστεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα. Απλώς υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας την εξέλιξη της υπόθεσης που τώρα, που φαίνεται να σπάει η ομερτά, θα λάμψει η αλήθεια ή τέλος πάντων μέρος της αλήθειας. Και αυτό είναι κέρδος για τη Δημοκρατία μας.


http://www.paron.gr/v3/new.php?id=43739&colid=37&catid=34&dt=2009-08-02%200:0:0