Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Παράταση στις εταιρείες κινητής για τις ακριβότερες κάρτες


Παράταση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου πήραν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να κυκλοφορήσουν στην αγορά τις ακριβότερες κάρτες σύνδεσης και ανανέωσης, στις οποίες θα υπάρχει επιπλέον χρέωση με το ειδικό τέλος 12% που επέβαλε η κυβέρνηση.

Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, πάντως, θα υπάρχουν στην αγορά τα καρτοκινητά, με την ισχύουσα χρέωση και αναμένεται πολλοί καταναλωτές να σπεύσουν να τα αγοράσουν.



Εν τω μεταξύ, δύο νέα ολοκληρωμένα οικονομικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας, τα «Σταθερά 180» και «Σταθερά + Κινητά 300» παρουσίασε ο ΟΤΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τα νέα οικονομικά προγράμματα οι οικιακοί πελάτες μπορούν να έχουν, από μόνο 19,80 ευρώ το μήνα, έως 300 λεπτά δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις, καθώς και κλήσεις προς κινητά.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι τιμές των νέων ολοκληρωμένων οικονομικών προγραμμάτων είναι οι τελικές: περιλαμβάνουν, δηλαδή, και το πάγιο της γραμμής. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες έχουν καλύτερο έλεγχο του λογαριασμού τους.

Πηγή http://www.euro2day.gr/article/532113/ArticleDetails.aspx