Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Στο Μόναχο για τον Χριστοφοράκο


Στην τελική ευθεία για την έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Ελλάδα. Τέσσερις αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών και ο ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός αναχωρούν αύριο για το Μόναχο με σκοπό να μεταφέρουν τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens στη χώρα μας.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν εκδώσει εισιτήρια επιστροφής για το βράδυ της ίδιας ημέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχουν μαζί τους και.....



γιατρό, στην περίπτωση που ο Χριστοφοράκος επικαλεστεί πρόβλημα υγείας.

Στο μεταξύ, αύριο το απόγευμα αναμένεται να αποφασίσει η γερμανική δικαιοσύνη για το αν θα κάνει δεκτή την ένσταση που κατέθεσαν οι συνήγοροι του Μιχάλη Χριστοφοράκου κατά της έκδοσης στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος του, Στέφαν Κουρζάβε, ο πελάτης του θα σεβαστεί την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου και αν τελικά εκδοθεί θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το κεφάλι ψηλά.

Ο κ. Χριστοφοράκος θα λογοδοτήσει για αδικήματα που διέπραξε στο χρονικό διάστημα Απριλίου 2003 - Σεπτεμβρίου 2004, γιατί όλα τα υπόλοιπα έχουν παραγραφεί.

Πηγή http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=57839&cid=6