Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

«Σωσίβιο» η ευρυζωνικότητα


Οπως προκύπτει από τα στοιχεία του Οργανισμού, ο τελευταίος στηρίζεται στα έσοδα από την αυξανόμενη χρήση κινητής τηλεφωνίας και Internet, για να αντισταθμίσει τη μείωση των πωλήσεων σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα.
Στο τέλος Ιουνίου του 2009, η συνολική αγορά ADSL στην Ελλάδα ξεπέρασε το...



1,9 εκατ. συνδρομητές από σχεδόν 1,4 εκατ. ένα χρόνο πριν, μια αύξηση περίπου 36%. Οι καθαρές νέες ευρυζωνικές συνδέσεις ανήλθαν σε 108.000 στο τρίμηνο, ενώ οι πελάτες ADSL (χονδρικής και λιανικής) στο δίκτυο του ΟΤΕ προσέγγισαν το 1,05 εκατομμύριο.
Όμως, ως αποτέλεσμα της πίεσης από τους ανταγωνιστές, το μερίδιο του ΟΤΕ στην αγορά λιανικής ADSL μειώθηκε σε σχέση με το Α’ τρίμηνο του 2009, ωστόσο διατήρησε το μερίδιό του πάνω από τα επίπεδα του 50%. Κατά το Β’ τρίμηνο, ο ΟΤΕ πρόσθεσε σχεδόν 32.000 νέους συνδρομητές ADSL λιανικής
Για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, ο κ. Βουρλούμης εμφανίστηκε απαισιόδοξος, υποστηρίζοντας ότι «δεν περιμένει βελτίωση των οικονομικών συνθηκών» και ότι στόχος του είναι «να διατηρηθεί το ποσοστό λειτουργικής κερδοφορίας του ομίλου περίπου στα ίδια επίπεδα με αυτά του προηγουμένου έτους».

Πηγή http://www.apogevmatini.gr/?p=39031