Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

ΕΕΤΤ, ΟΤΕ και μια άγνωστη ιστορία


Του Δημήτρη Κοντογιάννη

Η εποπτική αρχή του κλάδου των τηλεπικοινωνιών ήθελε πάντοτε να δυναμώσουν οι εναλλακτικοί πάροχοι, ώστε να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και να υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά. Με δεδομένες τις τεταμένες σχέσεις των δυο πλευρών, πολλοί θεώρησαν ότι η επιλογή του καθηγητή Νικήτα Αλεξανδρίδη στη θέση του προέδρου θα έφερνε ηρεμία στη σχέση ΕΕΤΤ-ΟΤΕ. Κάποιοι μάλιστα ανέφεραν τότε ότι.....



ο κ. Αλεξανδρίδης είχε τις ευλογίες του κ. Βουρλούμη, που είχε αναλάβει το 2004 το τιμόνι του ΟΤΕ. Επρόκειτο για μια τελείως αβάσιμη θεωρία, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, με αποκορύφωμα την ρήση του κ. Αλεξανδρίδη ότι οι Γερμανοί της Deutsche Telekom θα έπρεπε να κάνουν άγαλμα σε κεντρική πλατεία της Βόνης στον κ. Βουρλούμη. Η ανάληψη των ηνίων της ΕΕΤΤ από τον δικηγόρο Λεωνίδα Κανέλλο και η δήλωση Βουρλούμη ότι είναι αισιόδοξος για την σχέση των δυο πλευρών ερμηνεύθηκε από αρκετούς ως νίκη του τελευταίου. Ο χρόνος θα δείξει, αν έχουν δίκιο. Πάντως, στο Δ.Σ. της ΕΕΤΤ κάθεται ένα νέο μέλος, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Δεληκωστόπουλος και λέκτορας Νομικής του πανεπιστημίου των Παρισίων, τον οποίο συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις και μια άγνωστη ιστορία. Αν η στήλη θυμάται καλά, γιατί πάνε χρόνια από την δεκαετία του 1990, ο κ. Δεληκωστόπουλος ήταν ο κορυφαίος μαθητής της τάξης που αποφοιτούσε από πανεπιστήμιο των Παρισίων. Ομως, η καθηγήτρια / καθηγητές επέλεξαν μια Γαλλίδα για κορυφαία και όχι τον Δεληκωστόπουλο, αν και άξιζε τον τίτλο σύμφωνα με τον συμμαθητή του S. Lanskoy, που μας το μετέφερε τότε και είναι σήμερα επικεφαλής της νομικής διεύθυνσης μεγάλου γαλλικού ομίλου τροφίμων.

Πηγή http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=71231