Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Γερμανός και Μανασής Κύριε Πρωθυπουργέ



Το καλοκαίρι του 2006, ο τέως υπουργός Μεταφορών, Χρ. Βερελής, αποκάλυψε αυτό που επί φημολογείτο χρόνια: ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του, δύο φορές μάλιστα, είχε κομισθεί από τον Ν. Μανασή η πρόταση για εξαγορά της «Γερμανός» από την Cosmote. Πρόταση που επανέφερε και ο μετέπειτα διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Ελ. Αντωνακόπουλος, για να απορριφθεί ξανά. Μάλιστα, ο κ. Βερελής ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, στις 19 Ιουλίου 2006, υποστήριξε ότι η επιμονή για τη «Γερμανός» ήταν η βασική αιτία για την αποπομπή του Νίκου Μανασή από τον ΟΤΕ.

Ο τελευταίος, μετά την αποχώρησή του, συνεργάστηκε με τον Πάνο Γερμανό σε έργο στο εξωτερικό (Ουζμπεκιστάν), ενώ τα «παιδιά του», που έμειναν πίσω, ήταν σταθερά προσανατολισμένα στη «Γερμανός».

Τον Μάιο του 2006, αρχικά διέρρευσε στον Τύπο ότι είναι έτοιμη η εξαγορά της «Γερμανός» από την Cosmote και ότι, κατά την περίοδο των μυστικών διαπραγματεύσεων, η μετοχή της πρώτης είχε γίνει «άλογο»: από τα 12 στα 19 ευρώ, διά συναλλαγών που είχαν κάνει πρόσωπα του στενού πυρήνα της «Γερμανός» μέσω της Eurobank ΑΧΕΠΕΥ.