Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

ΟΤΕ: Ισχύουν οι δεσμεύσεις


Τη δέσμευση ότι θα ισχύσουν προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τον ΟΤΕ ανέλαβαν χθες προς τους εργαζόμενους του Οργανισμού ο υπουργός και ο υφυπουργός Υποδομών κ.κ. Δ. Ρέππας και Ν. Σηφουνάκης.
Κατά τη διάρκεια χθεσινής συνάντησης της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών με αντιπροσωπία της ΟΜΕ-ΟΤΕ, οι εργαζόμενοι ζήτησαν...χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των δεσμεύσεων αυτών παρά τα όσα είχε δηλώσει λίγες ημέρες πριν ο υφυπουργός κ. Ν. Σηφουνάκης ότι το κόστος για την επανάκτηση του ελέγχου του ΟΤΕ, που ξεπερνά τα 4 δισ. ευρώ, είναι απαγορευτικό για την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ η ηγεσία του υπουργείου απαντώντας σε ερώτηση για το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ για την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών σε 2 εκατ. νοικοκυριά, τόνισε ότι βρίσκεται υπό επανεξέταση και ότι θα συνεχιστεί η διαβούλευση, ώστε το σχετικό νομοσχέδιο να είναι αποδεκτό απ΄ όλη την αγορά.

«Εκτός από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΤΕ, συζητήθηκαν επίσης και ο ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες, εργασιακά καθώς και επιχειρησιακά ζητήματα, όπως η ανάπτυξη υποδομών και η ευρυζωνικότητα. Τέλος οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστεί ο διάλογος για όλα τα ανοικτά θέματα.

Πηγή http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=21025139