Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

O Ρέστης αλλάζει το "ΒΗΜΑ"


"Δεν έχω μάθει να χάνω. Αποφάσισα να επενδύσω στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Ελλάδας κι οχι να βλέπω τις πλάτες των άλλων..."
Ετοιμος ν αναλάβει δράση εντος του ΔΟΛ, είναι ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.
Οι πληροφορίες τον θέλουν να παρακολουθεί ανήσυχος την κυκλοφοριακή κάμψη της ναυαρχίδας του συγκροτήματος -"ΒΗΜΑ"-, και αποφασισμένο να προχωρήσει σε εντυπωσιακές αλλαγές.
Αλλωστε οι επιρροές που δέχεται απο το περιβάλλον του, πιέζουν σ αυτή τη κατεύθυνση.

Ο κ. Ρέστης, έχει εντελώς διαφορετικό lifestyle απ αυτό του Σταύρου Ψυχάρη-πόσο μάλλον του Χρήστου Λαμπράκη. Οι κοσμικές παρέες του αλλά και η αγαπημένες του νυχτερινές έξοδοι, είναι κομμάτι της ζωής του, χρόνια τώρα.

Οι θαμώνες του παλαιού "Privilege" club, στον Αγιο Κοσμά, τον θυμούνται να διασκεδάζει εδω πολύ συχνά μια και ο χώρος ανήκει στην οικογένειά του.

Εχοντας εντελώς διαφορετικές παραστάσεις απο το επιτελείο της εφημερίδας κι ένα πιο σημερινό τρόπο ζωής, δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δύνατόν ολόκληρο "ΒΗΜΑ" εν ετει 2009, να παραμένει ασπρόμαυρο και δυσκίνητο.

Ο κ. Ρέστης διαβάζει μόνο την "Σίβυλλα" και το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη, επειδή εκτιμά το προβοκατόρικο χιούμορ του δημοσιογράφου.

Στη τελευταία συνάντηση με τα στελέχη του Οργανισμού, ζήτησε να γίνει ένα lifestyle εβδομαδιαίο περιοδικό καθώς και κάποια συγκεκριμένα ένθετα που θ απευθύνονται στο πιο νέο ηλικιακά κοινό. Η βιομηχανία της Μόδας και η Τηλεόραση, πρότεινε ν αποτελούν το αντικείμενο-συνταγή, δύο εξ αυτών.

Με λίγα λόγια, ο δραστήριος εφοπλιστής κάνει οτι μπορεί για να εμφυσήσει πιο νεανικό πνεύμα στο δημιούργημα του Δημητρίου (πατρός) Λαμπράκη. Οι πρωτοβουλίες του εφοπλιστή, βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο τον κ. Χρήστο Λαμπράκη, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει διαπιστώσει, οτι οι καιροί άλλαξαν και οι απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού είναι σε άλλη κατεύθυνση απο τη τωρινή συνταγή της εφημερίδας...

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=375