Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ξανανοίγει ο φάκελος της Siemens


Τo άνοιγμα εκ νέου του φακέλου της Siemens προετοιμάζει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να αποδοθεί δικαιοσύνη έστω και την ύστατη στιγμή, αλλά και να ερευνηθούν σε βάθος όλες οι πτυχές του μεγάλου οικονομικο-πολιτικού σκανδάλου.

Σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδης, επανέλαβε ότι είναι δέσμευση του ΠΑΣΟΚ η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens, πρόταση η οποία θα υποβληθεί από

την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Εξεταστική
Ο υπουργός, ο οποίος δεσμεύτηκε και για τη σύσταση εξεταστικής και σε άλλα μεγάλα σκάνδαλα, όπως του Βατοπεδίου, τόνισε ότι παρά το γεγονός πως οι ευθύνες των πολιτικών έχουν παραγραφεί με το κλείσιμο της Βουλής τον Μάιο, οι ευθύνες για μη πολιτικά πρόσωπα θα αποδοθούν ταχέως και χωρίς δισταγμό.

Ο κ. Καστανίδης άφησε σαφείς αιχμές και κατά του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά, επισημαίνοντας ότι γίνεται έρευνα για πιθανές ποινικές ευθύνες των συνταξιοδοτηθέντων προϊσταμένων του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού, ο οποίος ελέγχεται πειθαρχικά για τους κακούς χειρισμούς του στην υπόθεση.

Οι δικαστικές αρχές θα επιχειρήσουν επίσης να εντοπίσουν τυχόν ποινικά αδικήματα του Μ. Χρισοφοράκου την περίοδο 2007-2008 που δεν έχουν παραγραφεί ώστε να εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης.


http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=20179140