Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Έρχονται βροχές και καταιγίδες


Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους εντάσεως έως και 9 μποφόρ τοπικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η νέα επιδείνωση του καιρού ξεκίνησε ήδη από τα δυτικά και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Οι κάτοικοι μάλιστα σε βόρεια και δυτική Ελλάδα θα δουν και πάλι «άσπρη μέρα», καθώς αναμένεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ήδη, οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, κρατώντας δεμένα τα πλοία σε Ηγουμενίτσα και Ζάκυνθο. Την ίδια ώρα...



από τον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Λαύριο φεύγουν μόνο τα κλειστού τύπου πλοία.
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και αύριο, ενώ σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Πέμπτη.
Στην Αττική, οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν και αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βαθμιαία θα ενισχυθούν, φτάνοντας ακόμη και τα 8 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Συννεφιασμένος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=75105&cid=4