Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Στα χέρια του Ναγκίμπ Σαουίρις παραμένει η Wind Hellas


Στη Weather Investments και τον Αιγύπτιο Ναγκίμπ Σαουίρις παραμένει η Wind Hellas, με την πρότασή τους να εγκρίνεται τελικά έναντι εκείνης της Aladdin, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η εταιρεία, καθώς η προσφορά που κατέθεσε για την οικονομική ενίσχυση και επιχειρησιακή ανάπτυξη της εταιρείας έγινε δεκτή από τους περισσότερους των ομολογιούχων.
Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της διαδικασίας....αναδιάρθρωση της εταιρίας που ξεκίνησε τον Αύγουστο, υπήρξε ενδιαφέρον από συνολικά 29 πλευρές, στρατηγικούς και οικονομικούς επενδυτές, εκ των οποίων οι 6 κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές, για να καταλήξει η διαδικασία στην κατάθεση των δύο τελικών και δεσμευτικών προσφορών, από τη Weather Investments και την ομάδα ομολογιούχων μη εξασφαλισμένης απόδοσης εκπροσωπούμενη από την Aladdin.

Τελικά ενεκρίθη η πρόταση της πρώτης και τις τελευταίες ημέρες, ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία. Όπως προκύπτει από την της εταιρείας, το σχέδιο αναδιάρθρωσης προβλέπει τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της WIND Ελλάς από τα 3,2 δισ. ευρώ στο 1,8€ δισ. ευρώ, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι θα μειωθούν κατά 150 εκατομμύρια ευρώ ετησίως οι τόκοι.

Newsroom ΔΟΛ