Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Οι ευσεβείς πόθοι, το χαμόγελο του Γερμανού και η απάντηση του εναλλακτικού


Οι ομιλίες του κ. Παναγή Βουρλούμη πάντα προκαλούν αίσθηση και γίνονται σημείο αναφοράς, ωστόσο ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ ήταν αυτός που έκανε τον Γκουίντο Κέρκοφ να χαμογελάσει το βράδυ της Τρίτης.
Η ερώτηση προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Cosmote στο συνέδριο InfoCom World 2009 αφορούσε το λειτουργικό διαχωρισμό του ΟΤΕ και ο κ. Τσαμάζ απάντησε ότι...



“είναι το wishfull thinking (σ.σ. ευσεβείς πόθοι) των εναλλακτικών γιατί νομίζουν ότι έτσι θα πάρουν τα πάντα τσάμπα”.

Χάρη στην παράλληλη μετάφραση, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Deutsche Telecom χαμογέλασε, κουνώντας το κεφάλι καταφατικά...

Στο ίδιο πάνελ και ο κ. Νάσος Ζαρκαλής, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Wind, ο οποίος ανταπάντησε με την ιδιότητα του κατά το ήμισυ εναλλακτικού παρόχου λόγω της Tellas: “Οι εναλλακτικοί είμαστε από τους καλύτερους πελάτες του ΟΤΕ”, εννοώντας τις υπηρεσίες χονδρικής που παίρνουν οι πάροχοι από τον Οργανισμό, για να συμπληρώσει “από τον ανταγωνισμό και ο ίδιος ο ΟΤΕ έχει γίνει καλύτερος”.

Έμμεση απάντηση έδωσε και για “τα κουφάρια των εναλλακτικών που φορτώθηκε ο ΟΤΕ”, όπως είπε ο κ. Βουρλούμης. Ο κ. Ζαρκαλής τόνισε ότι εδώ που έχει φτάσει η αγορά των τηλεπικοινωνιών, οι εναλλακτικοί που δραστηριοποιούνται είναι όλοι σοβαροί και “μας χωράει όλους”.

Πηγή http://www.capital.gr/News.asp?id=847080