Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Μιχάλης Τσαμάζ: Cosmote πρώτη στην Ελλάδα και πρώτη στα Βαλκάνια


Διαβάζοντας κανείς τα ειδικά περιοδικά γύρω από την κινητή τηλεφωνία ,και εάν εμβαθύνει στα κείμενα θα εισπράξει ένα συμπέρασμα ότι η COSMOTE, έχει βάλει τον αυτόματο πιλότο και αφήνει τον ανταγωνισμό να φθείρεται κυνηγώντας την, για να καταλάβει την πρώτη θέση . Πολλοί λοιπόν είναι οι αναλυτές του χώρου, που εκτιμούν ότι ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ είναι σίγουρος για την πρωτιά της Εταιρίας στην ελληνική αγορά, παρά το γεγονός ότι οι βασικοί ανταγωνιστές της COSMOTE, συνεχώς εξελίσσονται και εναλλάσσονται στο μετοχικό επίπεδο, προκειμένου να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα που θα τις κάνει ισχυρότερες.
Οι φθηνές τιμές και κυρίως η ποιότητα και εμβέλεια του σήματος των κινητών τηλεφώνων, αλλά και των άλλων υπηρεσιών γύρω από αυτά, αποτελούν το θέλγητρο που καλεί τους καταναλωτές να επιλέγουν μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Ό,τι και να ειπωθεί η Cosmote....



δικαίως ή αδίκως έχει κερδίσει αυτό το στοίχημα, ως θυγατρική μεγαλύτερων τηλεπικοινωνιακών ( με κρατικά χαρακτηριστικά) οργανισμού της χώρας. Έτσι ο κ. Τσαμάζ, βλέποντας τους δύο ανταγωνιστές του να αλλάζουν στελέχη, αυτός ασχολείται περισσότερο με την επεκτατική στρατηγική της Cosmote στα Βαλκάνια, υλοποιώντας το σχέδιο που λέει ότι η ελληνική αγορά έχει κατά κάποιον τρόπο κορεστεί.

Χθες λοιπόν η εταιρεία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 100% των μετοχών της Telemobil SA (Zapp) από τον Όμιλο COSMOTE, μετά τη λήψη των εγκρίσεων των αρμόδιων αρχών. Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου COSMOTE, δήλωσε σχετικά: "Η επιτυχής ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά της Zapp αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον Όμιλο και τη θυγατρική του εταιρεία στη Ρουμανία, καθώς ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική της COSMOTE στην τοπική αγορά. Έχουμε μπροστά μας πολύ και σημαντικό έργο, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η επερχόμενη διαδικασία της ενοποίησης θα μας αναδείξει ως ακόμη ισχυρότερο παίκτη στη ρουμανική αγορά, προς όφελος των καταναλωτών, αλλά και της ίδιας της οικονομίας".

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εξαγορά της Ζapp αποτελεί μια σημαντική επένδυση για τον Όμιλο COSMOTE στη Ρουμανία και αναμένεται να ισχυροποιήσει περαιτέρω τις αναπτυξιακές προοπτικές της COSMOTE Ρουμανίας, που θα είναι σε θέση να προσφέρει νέες υπηρεσίες mobile broadband, μέσω της άδειας 3ης γενιάς που αποκτά, και να διευρύνει περαιτέρω τη συνδρομητική της βάση, αναπτύσσοντας δυναμικά και τον τομέα των εταιρικών πελατών. Η COSMOTE Ρουμανίας αποτελεί σήμερα τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στη χώρα, καταγράφοντας περισσότερους από 6,3 εκατ. πελάτες και 23% μερίδιο αγοράς (Ιούνιος 2009) μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια εμπορικής λειτουργίας.

Πηγή http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/21713.html