Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Και δεύτερη προφυλάκιση για τη Siemens


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens με τον ειδικό ανακριτή, Νίκο Ζαγοριανό να διατάσσει την προφυλάκιση του Εμμανουήλ Σταυριανού, πρώην τεχνικού διευθυντή της εταιρείας. Ο κ. Σταυριανού παρέδωσε στον ανακριτή πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, όπου, αρνούμενος τις κατηγορίες, υποστήριξε πως το 1 εκατ. μάρκα που βρέθηκε στο λογαριασμό του, αφορά πριμ και μισθούς από την εταιρεία. Ο κ. Σταυριανού τελικά

προφυλακίστηκε για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Υπενθυμίζεται πως την

Τετάρτη είχε προφυλακιστεί και ο Πρόδρομος Μαυρίδης, πρώην διευθυντικό στέλεχος της Siemens, για τις ίδιες κατηγορίες, ενώ πρόστιμο ύψους 700.000 ευρώ επεβλήθη στον κ. Αλέξανδρο Αθανασιάδη, πρώην οικονομικό διευθυντή της εταιρείας.

Την ίδια ώρα, παραμένει ενεργό το ένταλμα σύλληψης του κ. Χριστοφοράκου, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία. Τα σενάρια περί μη έκδοσης του από τις γερμανικές αρχές, λόγω διπλής υπηκοότητας, τροφοδοτούνται από την άρνηση του να έρθει στην Ελλάδα για την απολογία.

Ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος δια μέσου του δικηγόρου του δήλωσε αδυναμία να ταξιδεύσει από το Μόναχο στην Αθήνα για λόγους υγείας. Πάντως, ο ίδιος φέρεται να είπε πως δεν έχει κανένα σκοπό να φυγοδικήσει και πως όταν του το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα επιστρέψει στην Ελλάδα.
Από http://www.cosmo.gr