Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Πάνος Γερμανός: Γιατί οφείλει μια απάντηση


Εντύπωση προκαλεί στον κόσμο της αγοράς αλλά και τους επενδυτές, η απουσία του κ.Πάνου Γερμανού από την επικαιρότητα η οποία τον αφορά άμεσα.Για παράδειγμα όλοι θα έχετε διαβάσει ή ακούσει ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγορεί ευθέως το ΚΚΕ, ότι διαθέτει συμμετοχή και είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η οποία ως γνωστό

εξαγοράστηκε από τον ΟΤΕ. Μάλιστα ο κ. Πάγκαλος στο πλαίσιο της πολιτικής κόντρας με το ΚΚΕ, δήλωσε, ότι εάν διαψευστεί από στοιχεία στα δικαστήρια που ενδεχομένως να πάει η υπόθεση, θα παραιτηθεί από βουλευτής και μάλλον θα εγκαταλείψει και την πολιτική, οξύνοντας έτσι τα πνεύματα ακόμη περισσότερο.
Όλη αυτή η πολιτική κόντρα μεταξύ Παγκάλου και ΚΚΕ, που αφορά άμεσα και τον κ. Πάνο Γερμανό, έχει μια ηχηρή απουσία. Αυτή είναι του κ. Πάνου Γερμανού, ο οποίος δεν βγαίνει να σχολιάσει επίσημα ο ίδιος ή δια εκπροσώπου, αυτές τις σκληρές επίσημες πλέον κατηγορίες του κ. Πάγκαλου, προκαλώντας έτσι πολλά ερωτηματικά.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν γίνεται ένας πρώην υπουργός να σε κατηγορεί ευθέως ότι έχεις άμεσες μετοχικές σχέσεις με το Κομμουνιστικό Κόμμα και εσύ να μην απαντάς, έστω και με κάποιον νομικό τρόπο.
Αντιθέτως, ο κ. Γερμανός συνεχίζει σήμερα να αγοράζει τις μετοχές της MULTIRAMA από το
Από http://www.greekmoney.gr/node/14952