Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Cosmote: Αναβάθμιση ευρυζωνικού δικτύου με τεχνολογία HSPA+


Δυνατότητα για ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 21 Mbps (downlink) και ταχύτητες αποστολής έως 5,8 Mbps (uplink) ανακοινώνει η Cosmote, πρώτη στην ελληνική αγορά και ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη, αναβαθμίζοντας το Ευρυζωνικό της Δίκτυο με την τεχνολογία HSPA+ (High Speed Packet Access).



Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το HSPA+ είναι ήδη διαθέσιμο στο δίκτυο της εταιρείας σε κομβικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η υλοποίησή του θα συνεχιστεί σταδιακά και σε άλλες περιοχές. Στο live δίκτυο της εταιρείας καταγράφονται ταχύτητες στις περιοχές διαθεσιμότητας του HSPA+ κοντά στα 15 Mbps (downlink).

Επιπλέον, η Cosmote ανακοινώνει την αναβάθμιση Σταθμών Βάσης επιλεγμένων περιοχών της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, με δυνατότητες ταχυτήτων έως 14.4 Mbps στο downlink, βελτιώνοντας περαιτέρω το υψηλής ποιότητας Κινητό Ευρυζωνικό της Δίκτυο.

Tέλος, η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας πως η Cosmote πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά στις τεχνολογικές εξελίξεις και συνεχίζει την αναβάθμιση του δικτύου της με νέες προηγμένες τεχνολογίες και μεγαλύτερες δυνατότητες για όλους τους πελάτες της.

Πηγή http://www.capital.gr