Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη, 12 Μαΐου 2009

23.500 τ.μ. το West Plaza

Τα εγκαίνια του West Plaza, του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου των δυτικών προαστίων της Αθήνας, συνολικής επιφάνειας 23.500 τ.μ., θα γίνουν την Παρασκευή 15 Μαΐου στον Ασπρόπυργο. Το West Plaza φιλοδοξεί να γίνει το δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο σε επισκεψιμότητα στην Αττική, σύμφωνα με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Τσιγαρίδη, διευθύνοντα σύμβουλο των εταιρειών του Ομίλου LC Development. Πρόκειται για το μοναδικό νέο εμπορικό κέντρο που θα λειτουργήσει φέτος στην Αττική και το πρώτο στα δυτικά προάστια, ενώ το σύνολο των χώρων του έχει μισθωθεί σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων, όπως Jumbo, Γερμανός, Multirama, Vardas, Matou France, Pizza Fan, Δωδώνη, Γρηγόρης, Alex Pak, Player's Bowling, Champion Μαρινόπουλος, Sprider Stores.

Στο στεγασμένο κλιματιζόμενο χώρο βρίσκονται 10 εστιατόρια και cafe, 31 καταστήματα και δύο χώροι διασκέδασης.

Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται επί της οδού Μπουμπουλίνας και Φυλής 100 στον Ασπρόπυργο, πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου, και διαθέτει 500 θέσεις πάρκινγκ, παιδότοπο κτλ.

Πηγή http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=41978

"Καλές δουλειές...." στους συναδέλφους στις γύρω περιοχές.........και καλό κουράγιο!