Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Μεθόδευαν να πάει στη Βουλή η υπόθεση Γερμανός με κατηγορούμενο τον Αλογοσκούφη


Μια νέα διάσταση της απόφασης του Κ. Καραμανλή να κλείσει τη Βουλή περίπου έναν μήνα πριν από τις ευρωεκλογές, απόφαση που προκάλεσε τις οξύτατες αντιδράσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, προκύπτει από απόλυτα αξιόπιστες πηγές.

Συγκεκριμένα:

Στον πρωθυπουργό, αλλά και σε έναν εκ των υπουργών (κορυφαίο), έφτασε η πληροφορία (πλήρως ελεγχόμενη) ότι ο ανακριτής της υπόθεσης «Γερμανός» Απόστολος Ζαβιτσάνος επρόκειτο να αποστείλει τη σχετική δικογραφία στη Βουλή χωρίς προηγούμενα να την στείλει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

• Με την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή θα είχε καταστήσει οιονεί «κατηγορούμενο» τον Γ. Αλογοσκούφη. Και αυτό θα γινόταν αμέσως μετά την κατάθεση του βουλευτή της ΝΔ Γ. Μανώλη.

• Τις προθέσεις αυτές είχε, κατά έναν περίεργο τρόπο, πληροφορηθεί το ΠΑΣΟΚ (!), που είχε ετοιμάσει ολόκληρο τον μηχανισμό (πολιτικό, νομικό, επικοινωνιακό) για να αξιοποιήσει την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή και να παίξει ένα μεγάλης έκτασης παιχνίδι μέχρι τις ευρωεκλογές, με «κατηγορούμενο» μάλιστα έναν κορυφαίο πρώην υπουργό, με ευθείες αναφορές και μάλιστα κατά του Κ. Καραμανλή...

• Οπότε αποφασίστηκε να κλείσει η Βουλή προκειμένου να αποτραπούν όλα αυτά, γι’ αυτό και η σκληρότατη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.

Οι ίδιες εγκυρότατες πληροφορίες μας προσθέτουν και τα εξής:

• «Αμελλητί» από τη δικογραφία θα πήγαινε στη Βουλή αμέσως μόλις από την κατάθεση του Γ. Μανώλη προέκυπτε το όνομα του Γ. Αλογοσκούφη. Και αυτό θα γινόταν ακόμα και με απλή αναφορά, άνευ στοιχείου που να δείχνει κάποιας μορφής ανάμειξή του στην πολύκροτη υπόθεση. Γι’ αυτό και η άμεση και βίαιη αντίδραση του Αλογοσκούφη, στο πρωτοσέλιδο των «Νέων» με τίτλο: «Κατάθεση - φωτιά από βουλευτή της ΝΔ (Μανώλη) - Καίνε Αλογοσκούφη κατόπιν... παραγραφής», το οποίο χαρακτήρισε συκοφαντικό και κακόβουλο και επιβεβαιώνει κατά κεραίαν όλο το παραπάνω ρεπορτάζ μας.

• Στα επικοινωνιακά όπλα που είχε προαποφασιστεί να χρησιμοποιήσει στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ περιλαμβανόταν και ευθεία επίθεση κατά του Κ. Καραμανλή, με το επιχείρημα ότι ήταν αδύνατο να μην είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για ένα τόσο μεγάλο deal, για το οποίο έτσι κι αλλιώς θα χρειαζόταν η συναίνεσή του...

Έτσι η πορεία προς τις ευρωεκλογές θα ήταν «στρωμένη» με κατηγορίες εναντίον του πρώην «τσάρου», αλλά και του ιδίου του πρωθυπουργού και μπορούμε όλοι να φανταστούμε τι θα σήμαινε αυτό, κάτω από ποιους όρους θα διεξαγόταν η προεκλογική αντιπαράθεση...

Πάντως αρμόδια κυβερνητική πηγή, στην οποία απευθύνθηκε «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», δεν διέψευσε μεν τις πληροφορίες μας, αλλά απ’ την άλλη αρνήθηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο όλα αυτά να συνδέονται με πληροφορίες ότι ο λευκαδίτης ανακριτής είναι... πράσινων πολιτικών αισθημάτων!
από http://www.paron.gr/