Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

Οι γκαιμπελίσκοι, η «Γερμανός» και η αλήθεια


Συνεδρίαση της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, 22 Μάρτη 2007, με θέμα την οικονομία.

Διαβάζουμε από τα Πρακτικά της Βουλής και από το «Ριζοσπάστη» (23/3/2007, σελίδα 7) την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα:


«Αλέκα Παπαρήγα: Στην πορεία των ιδιωτικοποιήσεων και στην πραγματοποίησή τους υπάρχουν τρωκτικά, δεν υπάρχει αμφιβολία (...)

Ιδιωτικοποιούνται εταιρείες και τα μεγαλύτερα σκάνδαλα είναι σε αυτές (...). Με πολλή φούρια η ΝΔ μετά τις εκλογές ρίχτηκε να πουλήσει ό,τι δεν είχε προλάβει το ΠΑΣΟΚ (...). Προχώρησε λοιπόν με τη σειρά της και το 35% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μπήκε στο Χρηματιστήριο, πουλήθηκε και το 11% της Εμπορικής, μεταβίβασε πακέτα μετοχών σε ιδιώτες του ΟΤΕ, των ΕΛΠΕ, του ΟΠΑΠ, της Αγροτικής, της ΔΕΠΑ, της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ολα αυτά είναι μέσα σ' αυτή τη διαδικασία. Ιδιωτικοποίηση, εξαγορά και συγκέντρωση. Λεηλάτησε τα Ολυμπιακά ακίνητα. Αυτό είναι το έργο της ΝΔ. Με αποικιακού τύπου συμβάσεις με διάφορες επιχειρηματικές κοινοπραξίες».


Οι λασπολόγοι το γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ έχει τοποθετηθεί, στο ανώτατο δυνατό επίπεδο, διά στόματος της ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, για την υπόθεση «Γερμανός».

Είναι η ίδια η Αλέκα Παπαρήγα που έχει καταγγείλει από βήματος Ολομελείας της Βουλής ότι η υπόθεση «Γερμανός» εντάσσεται στη γνωστή αλυσίδα των «τρωκτικών», των «σκανδάλων», των «αποικιακού τύπου συμβάσεων» και της «λεηλασίας», φαινόμενα που παρεπιδημούν στη διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων και των εξαγορών .

Αλλά οι γκαιμπελίσκοι συνεχίζουν τα ψεύδη, χωρίς φυσικά να μας εξηγούν: Πώς γίνεται, αλήθεια, το ΚΚΕ να έχει - όπως ισχυρίζονται οι συκοφάντες - «σχέσεις» με την εταιρεία «Γερμανός», αλλά την ίδια ώρα η ΓΓ του Κόμματος να καταγγέλλει τη διαδικασία εξαγοράς της «Γερμανός»;

Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Από http://www2.rizospastis.gr