Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Μυστική συνάντηση Βουρλούμη με Καραμανλή

Απο τον Λυκουργο Σκαμνιωτη press.gr

"Δεν θα πάω φυλακή για χάρη του Αλογοσκούφη" είπε, στη Ραφήνα, ο πρόεδρος του ΟΤΕ στον πρωθυπουργό!..
Εχει πολλές άγνωστες, ακόμη, πτυχές το σκάνδαλο της "Γερμανός". Μία τέτοια νέα πτυχή σας αποκαλύπτω: Πριν από αρκετές μέρες -και πριν το θέμα φουντώσει πάλι στα μέσα ενημέρωσης- ο πρόεδρος του ΟΤΕ Παν. Βουρλούμης είχε μυστική συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στη Ραφήνα.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση αφορούσε τις εξελίξεις γύρω από το γνωστό θέμα της εξαγοράς

της "Γερμανός" και τις εκκρεμότητες σχετικά με αυτό. Ο κ. Βουρλούμης -όπως έλεγε αργότερα ο ίδιος- είπε στον πρωθυπουργό ότι δεν είναι διατεθειμένος "να πάει φυλακή" για χάρη του κ. Αλογοσκούφη. Τι ακριβώς εννοούσε;Θυμίζω την αποκάλυψη ότι στον ειδική ανακριτή ο κ. Βουρλούμης κατέθεσε, όπως και στη Βουλή, ότι ο κ. Αλογοσκούφης τα γνώριζε όλα. Και θυμίζω ότι η Βουλή έκλεισε άρον άρον για να μην πάει ο φάκελος, με τον κ. Αλογοσκούφη "κατηγορούμενο", στη Βουλή.

Πηγή press-gr