Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

O "Γερμανός" κι ο πανικός...


Κάθε ώρα που περνάει ισχυροποιείται η εκτίμηση πως η απόφαση για το κλείσιμο της Βουλής, ένα μήνα, σχεδόν, πριν τις ευρωεκλογές κι όχι μια εβδομάδα, όπως γίνονταν άλλες φορές, (και χωρίς να υπάρξει λήξη συνόδου, γεγονός, που προκαλεί την παραγραφή των σκανδάλων), ήταν βιαστική και προκλήθηκε υπό καθεστώς πανικού



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και οι οποίες, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα επιβεβαιωθούν, η εισαγγελική έρευνα για την...
πώληση της εταιρείας Γερμανός στον ΟΤΕ, ( που ξεκίνησε από μηνυτήρια αναφορά του ΠΑΣΟΚ), έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε ήταν αναπόφευκτη η αποστολή του φακέλου στη Βουλή.
Υπάρχουν μαρτυρίες, σαφείς και καθαρές, πως στη διαδικασία,(την σκανδαλώδη), είχε άμεση και συνεχή συμμετοχή ο πρώην Υπουργός Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης, υπό την εποπτεία του οποίο έγινε όλο το deal, αφού, πρώτα, μεθοδεύτηκε καταλλήλως.
΄Ενας από τους καταθέτοντες για την ανάμειξη του κ. Αλογοσκούφης, είναι και ο Πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Βουρλούμης!
Το θέμα αυτό, που ενέπλεκε τον βασικό συνεργάτη στην κυβέρνηση του Πρωθυπουργού, έπρεπε να «πνιγεί» και πνίγηκε ! Μόνο που ο θύτης έδρασε χοντροκομμένα, (όπως πάντα και σε όλα), έγινε όχι μόνο αντιληπτός, αλλά βούκινο και πρόκειται, το επόμενο χρονικό διάστημα, να υποστεί τις συνέπειες κι αυτής της ξεδιάντροπης πράξης του.

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com