Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009

SOS από Cosmote για «κινήσεις» αγνώστων


Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Cosmote, καθώς, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, άγνωστα άτομα, προφασιζόμενα τους συνεργάτες της εταιρείας, φέρονται να διανέμουν επιχειρηματικά φυλλάδια της Cosmote με σκοπό να προσεγγίσουν πολίτες και να προχωρήσουν σε κλοπές.
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας διευκρινίζει ότιδεν έχει καμία σχέση μ αυτά τα περιστατικά, καθώς η απλή διανομή φυλλαδίων δεν περιλαμβάνεται στις πρακτικές της, ενώ όταν προβαίνει σε προωθητικές ενέργειες, οι ομάδες που χρησιμοποιεί φέρουν πάντα σήμανση με το λογότυπο της εταιρείας ή του προϊόντος που προωθούν.

Για τη διαφύλαξη του κοινού η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε ενημέρωση του δικτύου καταστημάτων της, ενώ στην ανακοίνωσή της σημειώνει πως επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της με σκοπό την προάσπιση του ονόματός της και του κοινού έναντι όσων χρησιμοποιούν το όνομά της για κακόβουλες και παράνομες πράξεις.

Πηγή http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&tag=8477&pubid=3696845