Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

2005 “Η απεικόνιση της συνεχούς ανάπτυξης της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτυπώνεται σε αυτό το έντυπο ”


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί,
Το 2005 αποτέλεσε µια ακόµη θετική χρονιά για τον Όµιλο Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλους τους τοµείς της δραστηριότητάς του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η απεικόνιση της συνεχούς ανάπτυξης της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτυπώνεται στο έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας, όπου παρουσιάζονται οι επιλογές που συνέβαλλαν στην περαιτέρω ενδυνάµωση της ηγετικής θέσης της εταιρίας στη χώρα µας και στη θεµελίωση ενός ισχυρού εµπορικού σήµατος εντός και εκτός συνόρων.




Κλείνοντας µια επετειακή, χρονιά για τον Όµιλο, θεωρούµε ότι είναι εξίσου σηµαντικό στην αποτίµησή µας να σταθούµε ιδιαίτερα σε όλες εκείνες τις αξίες, οι οποίες, αναλλοίωτες σε όλη τη διάρκεια της πορείας µας, προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ και θέτουν τους στόχους µας για τα επόµενα χρόνια.


Το ανθρώπινο δυναµικό της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, 5.000 άνθρωποι σε 7 χώρες, αποτελεί το πιο πολύτιµο κεφάλαιο του Οµίλου. Αναπτυσσόµαστε µαζί µε τους ανθρώπους µας που υλοποιούν καθηµερινά το όραµά µας συνδέοντας µε την τεχνολογία µια αγορά που ξεπερνά τα 150 εκατοµµύρια καταναλωτών. Η δυναµική αυτή βάση χαράσσει τους στόχους µας για τα επόµενα έτη. Με επενδύσεις υψηλών αποδόσεων και επιχειρηµατικές κινήσεις που διασφαλίζουν την κερδοφορία και εξασφαλίζουν τις προσδοκίες των µετόχων µας προσβλέπουµε στην περαιτέρω ανάπτυξή µας.


Κλείνοντας θα ήθελα να απευθύνω τις ευχαριστίες µου σε όλα τα µέλη του Διοικητικού Συµβουλίου, καθώς και στο σύνολο των εργαζοµένων του Οµίλου ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την ενεργή συµµετοχή και την αφοσίωση στην υπεράσπιση των συµφερόντων της εταιρίας.


Με εκτίµηση,
Πάνος Γερµανός

Πηγή http://ir.germanos.gr/iar_home.asp?pg=president2005