Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Μας λέγατε τότε για τις "Τηλεπικοινωνιακές Υπηρεσίες"


Η βαρύτητα που κατέχει η παροχή ολοκληρωµένων λύσεων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών για τη δραστηριότητα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έχει συµβάλλει στη σύσταση ενός αυτόνοµου τοµέα του Οµίλου.
Οι αρµοδιότητες του τοµέα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αφορούν:





*
Στη διαρκή υποστήριξη του Δικτύου Πωλήσεων του Οµίλου

*

Στην παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωµένων λύσεων αιχµής σε επιχειρήσεις µέσω του ειδικού Τµήµατος Συµβούλων Τηλεπικοινωνιακών Επιχειρήσεων

Μέσα από τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών µε τις σηµαντικότερες εταιρίες του χώρου, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιτυγχάνει τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας στις παρεχόµενες προς τον καταναλωτή υπηρεσίες, κατακτώντας σηµαντικά µερίδια στους τοµείς της Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας καθώς και του Internet.

Εµπορικοί Συνεργάτες
Cosmote,TIM, Vodafone,
Q Telecom
ΟΤΕ,Tellas,Lannet
OTEnet, Forthnet, Hellas On Line

Στρατηγική για το 2006
Η περαιτέρω ενίσχυση των µεριδίων της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο σηµαντικό τοµέα των Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών αποτελεί το στόχο µας για το 2006. Προς αυτή την κατεύθυνση, είµαστε σε συνεχή διερεύνηση νέων τάσεων προκειµένου να εντοπίσουµε τοµείς, η άρτια αξιοποίηση των οποίων θα συµβάλλει στην ενδυνάµωση της θέσης της εταιρίας µας στην αγορά, πάντα βάσει των κριτηρίων υψηλής ποιότητας που έχουµε θέσει.

Πηγή http://ir.germanos.gr/iar_home.asp?pg=telecom2005