Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Γκαιμπελισμός και ψέμα για το ΚΚΕ


Προκλήθηκε να παρουσιάσει συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν όσα ψέματα (μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Πάγκαλο) προπαγανδίζει. Οτι τάχα το ΚΚΕ είχε μετοχές στην επιχείρηση «Γερμανός». Κι αυτός, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Καρατζαφέρης, στριμωγμένος το «γύρισε», καταφεύγοντας (πάντα ψευδολογώντας) εναντίον του Κόμματος, της προσπάθειας ανάδειξης του ιστορικού αρχείου, αλλά και της γνωστής

σε όλους εκτυπωτικής επιχείρησης που διατηρεί το ΚΚΕ. Πάντα με το γνώριμο, χωλό, αντικομμουνιστικό του μένος.

Μιλώντας το Σαββατοκύριακο στην Κοζάνη υποστήριξε ότι «δεν είμαστε ένα μεγάλο Κόμμα με δικές του επιχειρήσεις όπως το ΚΚΕ στου οποίου το τυπογραφείο τυπώνεται το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μάλιστα τα τελευταία 2 χρόνια με ανάθεση και όχι με διαγωνισμό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Και μου προξενεί εντύπωση πως το ΚΚΕ, που σε άλλες περιπτώσεις αντιδρά όταν ακούει για απευθείας αναθέσεις, δεν αντιδρά στη δική του περίπτωση. Εύκολα κατασπαταλώνται τα χρήματα και μου κάνει εντύπωση πώς η κυβέρνηση ενέκρινε ένα κονδύλι 250.000 ευρώ για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του ΚΚ που πλημμύρισε το 1994. Γιατί το ΚΚΕ έχει τέτοια αντιμετώπιση από την κυβέρνηση;».

Ακολούθως, από την Καβάλα όπου βρέθηκε, συνέχισε το παραμύθι του λέγοντας ότι το κλείσιμο της Βουλής και έτσι η αποφυγή εξέτασης υποθέσεων όπως ο «Γερμανός», εξυπηρετεί ΝΔ/ΠΑΣΟΚ «ενδεχομένως και το ΚΚΕ (...) όσον αφορά το "Γερμανό" δεν υπάρχει κανείς που να μη πιστεύει ότι έγινε "λοβιτούρα", τη στιγμή που μόνο η εξαγορά του "Γερμανού" κόστισε σχεδόν όσο όλος ο ΟΤΕ. Και το ΚΚΕ αντί να ανταπαντά στα βασανιστικά γι' αυτό ερωτήματα, ανταπαντά μόνο με ύβρεις και χαρακτηρισμούς (σ.σ: απαιτεί από το ΚΚΕ να αποδείξει ότι δεν είναι ...ελέφαντας). Δεν είναι ψέμα ότι υπάρχουν διασυνδέσεις μεταξύ ΝΔ και ΚΚΕ. Ο κ. Καραμανλής φαίνεται ότι συνεχίζει την ανίερη συμμαχία του 1989, χρηματοδοτώντας σε κάθε περίπτωση το ΚΚΕ. Ηδη η ιστορία των αγώνων των προγνωστικών του "Πας στοίχημα;" τυπώνεται με ανανεωνόμενες απευθείας αναθέσεις από την "Τυποεκδοτική" του ΚΚΕ. Να θυμίσω ότι υπάρχουν μια σειρά τυπογραφείων τα οποία βέβαια δε έχουν αυτή την τύχη να παίρνουν αυτά τα 2,5 περίπου εκατομμύρια ετησίως. Τέλος Μαρτίου με μια απόφαση εντελώς αδικαιολόγητη ο ΟΠΑΠ χορήγησε στο ΚΚΕ 250.000 ευρώ για τη διάσωση του ιστορικού Αρχείου του ΚΚΕ, το οποίο είχε βραχεί στις πλημμύρες του 1994. Μετά από 15 χρόνια ήρθαν χρήματα για τη διάσωση του Αρχείου».

Δηλαδή, ούτε ένα στοιχείο δεν κατόρθωσε να προσκομίσει για την υποτιθέμενη σχέση ΚΚΕ - «Γερμανού». Τη σημερινή προσπάθεια ανάδειξης του ιστορικού αρχείου του Κόμματος σε ειδικό ξεχωριστό κτίριο, επίτηδες τη συγχέει με την προσπάθεια διάσωσής του το '94. Γκαιμπελικά μιλά για σχέσεις του Κόμματος με τη ΝΔ, αυτός που διακηρύσσει διαρκώς ότι δε θα αφήσει το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει και ότι είναι ίδια «πολυκατοικία» με τον Καραμανλή. Και παγιδευμένος στα αντικομμουνιστικά του αδιέξοδα, καταντά να κρίνει τις δουλειές που τεχνικά έχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσει η «Τυποεκδοτική».
Από http://www1.rizospastis.gr