Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Μ. Τσαμάζ: Δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ΟΤΕ η συγχώνευση με Cosmote


Η συγχώνευση με την Cosmote δεν είναι στα άμεσα σχέδια της διοίκησης του ΟΤΕ, επεσήμανε ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Cosmote. Τα παραπάνω

αναφέρει στο πρωινό της report η Proton Bank, επικαλούμενη συνέντευξη του κ. Τσαμάζ. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο ΟΤΕ δεν αναμένεται να προχωρήσει στην ενοποίηση του δικτύου λιανικής (ΟΤΕshops, Cosmote, και Γερμανός). Υπενθυμίζεται ότι ο Οργανισμός βρίσκεται σε διαδικασία εξορθολογισμού του δικτύου, κλείνοντας περίπου 100 καταστήματα έως το πρώτο τρίμηνο του 2009.

Εξάλλου, ο κ. Τσαμάζ ανέφερε πως οι η οικονομική κρίση, ο αυξημένος ανταγωνισμός αλλά και η μείωση των τελών τερματισμού είναι πιθανό ότι θα επηρεάσουν τα μεγέθη της Cosmote το 2009, χωρίς να προσδιορίσει όμως σε ποιο βαθμό. Ωστόσο, σημείωσε ότι η Cosmote είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό, διατηρώντας τουλάχιστον το μερίδιο αγοράς που κατέχει.
Από http://www.capital.gr