Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη, 19 Μαΐου 2009

O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ στο ραδιόφωνο Πειραιά ΚΑΝΑΛΙ 1


O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΖΙΟΒΑΡΑ

28/04/2009

Δημοσιογράφος: Σας επιτίθεται το ΚΚΕ σήμερα, σας κατηγορεί ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ προβαίνετε σε προβοκάτσια εναντίον του.

Γ. Καρατζαφέρης: Τα έχω βρει με τη ΝΔ, τα έχω βρει με το ΠΑΣΟΚ, να δούμε τι άλλο θα ακούσω. Πιστεύω ότι στο ΚΚΕ μπορεί να λειτουργούν και άλλες παράμετροι, οι οποίες δεν είναι κατανοητές σε εμάς που έχουμε μια αστική αντίληψη των πραγμάτων. Ο καθένας αντιλαμβάνεται πως με την πρόταση που έκανα, μπορεί να ενόχλησε, να παραμείνει ανοιχτή η Βουλή, να παραπεμφθούν υποθέσεις, τις οποίες καθόλου δεν θα ήθελε να παρακολουθήσει το ΚΚΕ.Δημοσιογράφος: Σε ποια υπόθεση αναφέρεστε; Είναι η παλιά υπόθεση με το «Γερμανό», τώρα κατάλαβα.Γ. Καρατζαφέρης: Σε ορισμένα πράγματα, εγώ δεν πρόκειται να κάνω τον «Γερμανό».Δημοσιογράφος: Πάντως σας έκανε οξεία επίθεση, ότι εσείς με τον κ. Πάγκαλο, είχατε ξεκινήσει το θέμα με τα οικονομικά του ΚΚΕ.

Γ. Καρατζαφέρης: Αυτό είναι εξαιρετική τιμή για μένα, γιατί όταν το ΚΚΕ χτυπάει κάποιον, τον υπολογίζει, τους ευχαριστώ πάρα πολύ.Δημοσιογράφος: κ. Πρόεδρε πιστεύετε ότι σοβαρά το ΚΚΕ είναι μπλεγμένο στην εξαγορά του Γερμανού από την COSMΟΤΕ;

Γ. Καρατζαφέρης: Έχω την αίσθηση ότι όπου υπάρχει καπνός, κάπου υπάρχει και φωτιά. Τώρα αν κάτω από τη φωτιά είναι η «φου-φου» του ΚΚΕ ή κάποια άλλη «φου-φου», όποιος ενδιαφέρεται κοιτάζει την πορεία του καπνού. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήταν άσχημο να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις. Η στάση του ΚΚΕ, όταν συζητιόταν η υπόθεση του «Γερμανού», μπορεί να είναι προσδιοριστική των σκέψεων που κάποιος μπορεί να κάνει.

Πηγή http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=7547071